Uzbl

Tasklist

FS#155 - 100% load avg with squid

Attached to Project: Uzbl
Opened by Konstantin (crypt) - 2009-12-18 08:13:22 AM
Task Type Bug Report
Category uzbl-core
Status Unconfirmed
Assigned To No-one
Operating System All
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Development
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 0%
Votes 0
Private No

Details

Hello, I've used uzbl for the first time and started from ubuntu repository (20091130). I'm currently using transperent squid proxy with filter for ad-sites. On of key features of this setup is squid block unwanted sites with tcp reset. (deny_info TCP_RESET counters ...)
But by some reason uzbl-core tries to reach such sites with persistence. This is what I get in squid log when visiting www.uzbl.org:
1261123751.193 0 192.168.1.5 TCP_DENIED/403 0 GET http://www.google-analytics.com/ga.js - NONE/- text/html
In addition uzbl-browser complains:
talk_to_socket: poll failed while waiting for input (Connection timed out)
May be this is not relative to the problem, because uzbl-core is silent and only loads my cpu up to 100%.
The only thing I want browser do is to show page with minimum computer resources.
This task depends upon

Comment by Oriol de la Dehesa Demaria (oriold) - 2010-10-26 04:45:21 PM
I also have this problem with privoxy. I have 100% CPU browsing with the proxy, and normal without it. The strace loop again and again with "Bad Address":

read(8, 0, 1) = -1 EFAULT (Bad address)
read(4, 0x15f4b84, 4096) = -1 EAGAIN (Resource temporarily unavailable)
poll([{fd=5, events=POLLIN}, {fd=4, events=POLLIN}, {fd=3, events=POLLIN}, {fd=3, events=0}, {fd=8, events=POLLIN}, {fd=11, events=0}, {fd=12, events=0}, {fd=13, events=0}, {fd=7, events=POLLIN}, {fd=13, events=POLLIN}, {fd=11, events=POLLIN}, {fd=12, events=POLLIN}], 12, -1) = 1 ([{fd=8, revents=POLLIN}])
read(8, 0, 1) = -1 EFAULT (Bad address)
read(4, 0x15f4b84, 4096) = -1 EAGAIN (Resource temporarily unavailable)
poll([{fd=5, events=POLLIN}, {fd=4, events=POLLIN}, {fd=3, events=POLLIN}, {fd=3, events=0}, {fd=8, events=POLLIN}, {fd=11, events=0}, {fd=12, events=0}, {fd=13, events=0}, {fd=7, events=POLLIN}, {fd=13, events=POLLIN}, {fd=11, events=POLLIN}, {fd=12, events=POLLIN}], 12, -1) = 1 ([{fd=8, revents=POLLIN}])
read(8, 0, 1) = -1 EFAULT (Bad address)
read(4, 0x15f4b84, 4096) = -1 EAGAIN (Resource temporarily unavailable)
poll([{fd=5, events=POLLIN}, {fd=4, events=POLLIN}, {fd=3, events=POLLIN}, {fd=3, events=0}, {fd=8, events=POLLIN}, {fd=11, events=0}, {fd=12, events=0}, {fd=13, events=0}, {fd=7, events=POLLIN}, {fd=13, events=POLLIN}, {fd=11, events=POLLIN}, {fd=12, events=POLLIN}], 12, -1) = 1 ([{fd=8, revents=POLLIN}])
read(8, <unfinished ...>



Comment by Oriol de la Dehesa Demaria (oriold) - 2010-10-26 04:45:38 PM
I think it's an important bug.

Loading...